BULGARIAN_TEAM Forum Index
RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsfChatLog in
Reply to topic Page 1 of 1
Членове и кандидати
Author Message
Reply with quote
Post Членове и кандидати 
Тук всеки може да се представи накратко,също можем и да обсъждаме кандидатури. Smile

View user's profile Send private message
Reply with quote

Reply with quote
Post представяне 
здравейте
казвам се Мария и съм капитан на Бг отбора. Живея в София, но обичам Варна и морето. Годините ще си ги скрия като всяка жена ........ и понеже някои искаха подробно описание ще си го получат тук: висока съм 175; 59 килограма; мерки - 98/64/94; брюнетка с коса до кръста. Обичам да играя шах. Може да се каже, че съм пристрастена Twisted Evil Освен шаха си падам по червеното вино, марковото уиски и хубавите мъже Laughing Laughing Laughing за предпочитане чернокоси.
Ако някой има въпроси може да пита Very Happy , няма да го бия Twisted Evil
Сега е ред на всички пом.капитани да се представят

Reply with quote
Казвам се Трифонов и съм помощник капитан на Bulgarian Team ... временно Smile ... в смисъл не, че съм временно помощник и само дебна Мария да и взема мястото ... просто съм издънката на отбора и до кога ще ме търпят тия хора ми е много чудно Smile хи хи хи
Аз съм Пристрастен Маняк ... (това тука взе да прилича на нещо като клуб на акохолика, а не на представяне хи хи хи ... явно ни е професионална дефомация) ... та да се върна на описанието на пристрастяването си - играя по 3-4 часа шах и по още толкова спамя по отборния чат Smile
Като Шахматист съм доста под средното ниво .... да не кажа, че съм начинаещ ... но това не ми пречи да съм с над 800 точки за отбора ...
Физически данни:
178 висок ... или нисък кой, както го разбира Smile
76 килограма лятно време ... 78 по коледа Smile
18 години в тежест на нашите ... 5 години в тежест на Русенски Университет ... 6 години в тежест на жената ... абе общо взето се събират 29 години съзнателен живот (с ДДС-то) ...
Имах светло кестенява коса ... сега за част от нея ми остана само спомена Smile
Освен Маняк в Маняка съм и страстен привърженик на ПФК Левски София ... което не пречи 50% от приятелите и познатите ми да са ЦСКА-ри или други подобни "индивиди" Smile
От месец януари съм в сайта и вече започва да ми личи ... Laughing Laughing Laughing ... айде стига за мене, че да оставя място на страницата и за другите Маняци Smile

Reply with quote
Идеята за външен форум е супер. БраО Smile

Оффф никога не съм бил силен на писането ама ще пробвам. Та значи от София съм, прякор ми от 15-на години е камбана, иначе Николай, голям пияч на бира, както казва един приятел краката сигурно са ми кухи иначе било невъзможно да поглъщам толкоз пиво Smile. От няколко месеца не съм много активен защото имах защита, която мина мн. добре, а сега след нея съм си взел малка почивка, мисля Септември пак да се разшавам из сайта. Опа забравих некви мерки да дам, гледам че е модерно, та имам ръст 182 (поне по паспорт), черна коса (тука Мария да обърне внимание), тегло някъде над 60, 29 години.

Reply with quote
Ето ме и мен Юлия Цветкова Асенова Rolling Eyes Родена на 11.11.1987год. в София . Висока:168 см. Embarassed и 49 кг. Embarassed Черни очи ,блонди Rolling Eyes Обичам да играя шах (дядо ми ме научи когато бях много малка) Обичам да пийвам коктейлчета,като преди това съм се моткала някъде по магазини с моите приятелки (Който казват ,че съм щура глава м-у другото )Wink Харесвам почти всякаква музика най-много хип-хоп Exclamation 8) . Rolling Eyes Razz

View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Reply with quote

Reply with quote
Давай смело, минимум 167 думи обаче Smile

Reply with quote
Казвам се Иван Гарнизов, от град Плевен. Роден съм на 15.04.1995. Висок съм 1 м. и 52 см. 42 кг. Играя шах от 8 годишен и обчам да слушам музиката на Linkin park, Green day, Justin Timberlake и Alex Gaudino. Обичам да си лафя по skype. Обичам да пия Coca-cola (lait, blak и обикновена), pepsi. Wink

Reply with quote
Айде и аз да се представя набързо . Аз съм кореняк Софианец въпреки , че съм живял 1 година в Русе и няколко месеца във Варна Smile ако летния престой от Юни до Септември се води живеене Smile . На 21 съм играех шах от доста малък ама тука до преди 1-2 месеца не бях хващал сигурно от около 3-4 години Smile . Иначе съм висок 184 към 71-72 г . Черна коса , черни очи и много лесно хващам тен (трябва ми 1 ден макс) Rolling Eyes Laughing . Тренирам от време на време ако не ме домързи да отида до залата Smile . Иначе уча пък да видим какъв ще излезна Confused Very Happy

Reply to topic Page 1 of 1

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum